Sykehusklovnene

Hvert år har barnehagen et prosjekt der vi ønsker å hjelpe barn som har det vanskelig. I forbindelse med markering av Barnekonvensjonen 20. november vil vi arbeide med å skape økt forståelse og kunnskap om forskjellige kulturer og ulike levesett. FN har vedtatt en barnekonvensjon som sier at alle barn har rett til skole, fritid og lek, hvile og rett til å si sin mening.

Vi kaller vårt prosjekt «Barn hjelper barn» og høsten 2018 har vi et arrangement i barnehagen der inntekten av arrangementet i år går til Sykehusklovnene som bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn i en krevende livssituasjon.