Førskolegruppe

Vi sikrer en god overgang fra barnehage til skole ved at vi arbeider med skoleforberedende aktiviteter. Alle førskolebarna møter en gang i uken til førskolegruppe og dersom gruppen er stor har vi flere førskolegrupper.

I gruppen jobber vi med ulike tema som vennskap, førstehjelp, trafikk, musikk og lek med tall og bokstaver. I tillegg legger vi vekt på turglede og fysiske aktiviteter i nærmiljøet.

Vi vektlegger selvstendighetstrening, øver på friminutt og skaper forventninger til skolen. De fleste barna begynner på Damsgård og Seljedalen skole og vi har et tett samarbeid med disse skolene.

Vi støtter og veileder barn og foreldre i forbindelse med overgang til skolen.