Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Når barnet starter i barnehagen

Når barnet begynner i barnehagen legger vi til rette for at barnet får en god og trygg start i barnehagen. Før sommeren inviterer vi nye foreldre til foreldremøte. Vi gir felles informasjon om barnehagen og deretter får foreldrene anledning til et besøk på den aktuelle avdeling for en uformell prat om avdelingens arbeid og rutiner. Da avtaler man oppstart i barnehagen og hvem som tar imot barnet ved oppstart.

 

I en tilknyttingsperiode er det variasjoner rundt hvordan og hvor lang tid det vil ta før barnet er trygg i barnehagen. Noen barn trenger mer tid enn andre barn og det er viktig at foreldre og personalet i barnehagen har en god dialog om dette. De første dagene i barnehagen er det nødvendig at foreldrene er tilstede sammen med barnet. Etter hvert gjør man individuelle avtaler for hvert enkelt barn. Det tilbys oppstartsamtaler når barnet begynner i barnehagen.

Personvern