Aktuelt

Bli med i årets brukerundersøkelse!

Foresatte til alle barn i barnehager i Bergen kommune blir invitert til å delta i årets brukerundersøkelse. I perioden 13. februar - 05. mars kan du si din mening om barnehagens pedagogiske tilbud.

Dere vil få spørsmål om personalet, lek og læring, språk, relasjon, barnets og foreldres medvirkning, danning og inkluderende fellesskap.

Praktisk info:

• Alle foresatte som er registrert med epostadresse og/eller mobilnummer vil i løpet av onsdag 13. februar motta et elektronisk spørreskjema som kan besvares på språkene norsk, engelsk, polsk, somali, russisk og arabisk.
  • Har du flere barn, må du svare for hvert av dem.
  • Har du spørsmål til undersøkelsen, eller ikke mottatt undersøkelsen – ta kontakt direkte med Rambøll Management Consulting på e-post, skjemasupport@ramboll.com eller telefon 40 90 33 00.